top of page
26305208-6.jpg

Een bijzondere reis 

No Rush Rentals is opgericht om vrijheid te delen. Dat doen we op een bijzondere manier, met een auto waar je normaal gesproken niet zomaar in rijdt. Deze authentieke Land Rover Defender is omgebouwd tot een bijzonder reisvoertuig. De stoelverwarming en een pop-open daktent zijn al luxere basics, welke worden aangevuld met een zeer uitgebreide kampeeruitrusting. Instappen en herinneringen maken.

Defender camper 
huren in Nederland

Hoe werkt het huren?

Selecteer huurperiode

Verstuur aanvraag

Aanbetaling

Restbetaling + borg

Borg retour

Kies welke periode je de wagen wilt huren. Een No Rush Defender huur je per weekend of week, al mag hij altijd eerder worden ingeleverd. Ons ophaalmoment is vrijdagmiddag om 15.30 uur. Terugbrengen graag vóór 19.00 uur op maandagen (in het geval van een lang weekend) of vóór 12.00 uur op één van de daarop volgende vrijdagen. 

Verstuur de aanvraag samen met persoonlijke gegevens, zodat we direct een heldere huurovereenkomst voor je op kunnen stellen. Deze ontvang je per mail en mag na rustig doorlezen en ondertekenen worden geretourneerd.

Samen met het retourneren van de huurovereenkomst, zien we graag de 25% aanbetaling van de huurtermijn tegemoet. Na ontvangst van deze aanbetaling en de getekende huurovereenkomst is de reis definitief geboekt en kan de voorpret beginnen!

Een week voorafgaand aan de huurperiode ontvang je van ons een factuur met de resterende 75% en €950 borg. Deze dient uiterlijk 4 dagen voorafgaand aan de reis volledig betaald te zijn.

Zodra we de auto weer in goede staat terug hebben ontvangen, zorgen we er voor dat we de borg binnen 3-5 werkdagen op de bij ons bekende IBAN-rekening terugstorten.

Annuleren?

We snappen dat deze tijd onvoorziene zaken met zich mee brengt. Al ben je in een Defender niet afhankelijk van andere mensen, is annuleren tot 3 dagen voor vertrek nog kosteloos mogelijk. Het is in overleg ook mogelijk om te schuiven in de (nog beschikbare) data.

bottom of page